Опобліковано 07.08.2020

Збираємо валізу у відпустку

До омріяної відпустки залишилися лічені дні, готель заброньовано, квитки куплені, думки вже на морі, а валіза ще не спакована? З допомогою нашого списку Ви швидко зберете все необхідне та вирушите відпочивати готовими.

  1. Аптечка. Сюди варто покласти пластирі, таблетки від головного болю та отруєння, антигістамінні, ліки проти високої температури, сонцезахисний крем, а також ліки, які, можливо, Ви чи Ваші супутники повинні приймати постійно. Не зайвими будуть таблетки проти нудоти в транспорті. Якщо носите лінзи, візьміть розчин для них та контейнер.
  2. Одяг. Перш за все, шкарпетки, білизна, одяг для сну, купальники. Обов’язково спакуйте футболки, джинси, шорти, спортивний одяг, якщо плануєте екскурсії та активний відпочинок. Не забудьте вишукані образи для походу в клуб чи в ресторан (наприклад, сукню). Покладіть у валізу сорочку на довгий рукав та штани, які повністю закривають ноги (на випадок, якщо обгорите на сонці). Візьміть теплі речі (светр чи худі). Обов’язково візьміть капелюшок чи кепку. Формула кількості одягу для відпустки: один образ на два дні. До речі, купити купальник та інші необхідні у відпустці речі, Ви можете в магазинах ТЦ “Скриня”.
  3. Взуття. Вам будуть потрібні в’єтнамки чи шльопанці для походу на пляж або до басейну. Для екскурсій візьміть кросівки або кеди. Зверніть увагу, що краще взяти не нову пару, адже вона може натерти Вам ноги від довгої ходьби. Деякі бари, клуби чи ресторани мають строгий дрес-код, тому варто взяти пару стильних босоніжок.
  4. Предмети особистої гігієни. Зубна паста і щітка, гребінець, Ваша доглядова косметика, бритва, шампунь, гель для душу, дезодорант, рушники.
  5. Аксесуари. Незамінними будуть сонячні окуляри та пляжна сумка, пляшка для води, покривало на пляж, маска для плавання.
  6. Техніка. Зарядка до телефона, ноутбука/планшета, батарейки, плойка або вирівнювач, фотоапарат. Купити якісну техніку та аксесуари за недорогими цінами можна в магазині “Техноком”.

Бажаємо Вам незабутнього відпочинку та яскравих вражень.