Опобліковано 31.07.2020

6 правил Smart Casual

Вишуканість та практичність — це стиль smart casual у двох словах. Люди, які одягаються в цьому стилі виглядають елегантно, але так, ніби не прикладають до цього багато зусиль. Якщо Ви прагнете оновити свій гардероб саме у цьому напрямку, але не знаєте з чого почати, то ось наша модна шпаргалка: 6 базових правил smart casual.

  1. Головне — якість. Речі з якісних тканин виглядають статусно, дорого та акуратно. Не кажучи вже про те, що такий одяг — це хороша інвестиція та економія. Він прослужить довше і зберігатиме привабливий вигляд навіть після багаторазового прання. Шукаєте якісний та недорогий жіночий одяг? Зайдіть у магазини одягу нашого торгового центру. Тут є модні речі для кожного гаманця.
  2. Вибирайте спокійні кольори. Білий і чорний — це класика, але речі темно-синього, сірого, нюдових відтінків теж знайдуть своє місце в гардеробі в стилі smart casual. Пастельно рожевий, блакитний, зелений та бузковий додадуть нотки романтизму. Обов’язкова умова: жодних помітних малюнків, яскравих узорів та активного декору.
  3. Дотримуйтеся правила 7 сантиметрів. Відстань від краю спідниці до коліна не має перевищувати 7 см, а також каблук має дорівнювати, або бути меншим за цю величину.
  4. Класика > неформальні речі. Це означає, що у Вашому образі має бути більше формальних, консервативних речей. Приклади: сорочки, гольфи та светри, піджаки і жакети, класичні штани і джинси, спідниці, сукні та класичні міді-шорти. Багато речей з цього списку є в магазинах на 3 поверсі ТЦ “Скриня”, наприклад “Pink” та “Iren”.
  5. Денім. Джинсові штани МОЖНА носити в образах в стилі smart casual. Проте, радимо вибрати штани чорного або кольору індиго, без потертостей чи прорізів.
  6. Взуття. Туфлі “човники”, лофери, мокасини і балетки, кросівки. Всі варіанти зручні та елегантні. Купити якісне взуття ви можете на 4 поверсі нашого ТЦ. 

Підбиваючи підсумки: smart casual це універсальний варіант для всіх — від студентів до модних пенсіонерів. Він доречний в офісі, університеті та на відпочинку в місті. І опанувати його зможе кожен з нашими порадами та асортиментом магазинів ТЦ “Скриня”.