Опобліковано 11.12.2020

Різдвяний ярмарок в ТЦ “Скриня”

Новий Рік та Різдво складно уявити без орнаментів, ялинки, гірлянд та іграшок. А ми не можемо уявити святковий сезон без різдвяного ярмарку та радісних відвідувачів.

Запрошуємо завітати на новорічний маркет у нашому торговому центрі.

На 3 поверсі Вас чекає великий вибір ялинок: високих та невеликих, настільних та на підлогу. Кожен вибере новорічну красуню собі до смаку. А до ялинки, звісно, варто підібрати прикраси, які теж у великій кількості представлені на ярмарку. Серед головних атрибутів свята: іграшки на ялинку у вигляді ангелів, шишок, чобітків та рукавичок і яскраві гірлянди. Обов’язково зверніть увагу на прикраси у вигляді символу наступного року — металевого бика.

Шукаєте подарунок на свята близьким? Порада та сама — приходьте в торговий центр “Скриня”! На ярмарку Ви зможете придбати снігові кулі, статуетки, чашки, свічки та підсвічники і різдвяні шопки. Вибір — величезний, але пошук сюрпризів близьким — це завжди приємна справа, чи не так?

Ідея від торгового центру “Скриня”: на 3 поверсі Ви зможете купити цікаві сувеніри та декор на острівках “Отакої” та “Сувеніри і подарунки”.

Після завершення шопінгу запрошуємо Вас піднятися на 4 поверх. Для всіх відвідувачів ми облаштували неймовірно святкову фотозону. Впевнені, вона особливо сподобається дітям, адже крім новорічної ялинки, на них там чекає Миколай.

Давайте готуватися до новорічних свят разом, ТЦ “Скриня” завжди піклується про вигоду та гарний настрій своїх гостей.