Правила вигідного шопінгу в Чорну п’ятницю

Головний розпродаж року вже зовсім скоро. Не пропустіть найвигідніші пропозиції від магазинів торгового центру “Скриня”. І плануйте покупки з максимальною вигодою. Ми зібрали декілька порад, які допоможуть зекономити і час, і гроші.

Складіть список необхідних покупок. Коли Ви точно знаєте, що потрібно придбати, простіше орієнтуватися у великому розмаїтті магазинів та знижок. В ТЦ “Скриня” можна купити чоловічий і жіночий одяг, недорого придбати дитячі речі та іграшки, взуття для всіх, меблі, косметику, подарунки і побутову техніку для дому.

Слідкуйте за знижками онлайн. Інтернет — чудове джерело інформації не лише про знижки, але й про період дії акції. Багато магазинів проводять акції не лише в період з п’ятниці по суботу, але й, наприклад, весь тиждень перед чи після Чорної п’ятниці, або навіть до кінця тижня. Тож саме час підписатися на сторінки магазинів в Instagram і Facebook, та на сторінку ТЦ “Скриня” — адже ми викладатимемо інформацію про знижки у всіх наших магазинах, навіть тих, які не мають акаунтів в соцмережах.

Перевірте графік роботи магазинів. Магазини нашого торгового центру працюють з 10:00 до 20:00 (“ObnovsEuroshop” — до 22:00), але точно буде корисним знати, в які дні та години працюють ті крамниці, які цікавлять Вас найбільше. Якщо знижки в магазині будуть актуальними не лише суто в п’ятницю, по можливості заплануйте шопінг на інший день. Можливо тоді в магазині буде менше людей і Вам буде зручніше робити покупки.

Складіть маршрут. Заплануйте, в які магазини зайдете спочатку, а в які під кінець шопінгу. Зручно, якщо Ви будете рухатися з верхніх поверхів вниз, або від магазинів, де плануються дрібні покупки до магазинів, де плануєте придбати щось важке або велике.

Щоб б Ви не купили на Чорну п’ятницю в ТЦ “Скриня” — стильний жіночий одяг, взуття чи товари для дому — хай ці речі дарують Вам радість та задоволення. До зустрічі на шопінгу!